Svatko od nas se želi osjećati ugodno u svom domu, a ljeto je onaj period u godini kada se taj boravak širi na terase i balkone gdje također želite određeni komfor.

Pretvorite vanjski dio svoga doma u mirnu oazu za opuštanje i relaksaciju uz nekoliko jednostavnih savjeta i preporuka.

Biljke i zelenilo uvijek su prvo što pada na pamet zbog opuštajućeg ugođaja kojeg stvaraju, a dekorativni kalići na prostoru okućnice ili pak vaze za cvijeće koje možete postaviti na stol terase učinit će taj prizor još zanimljivijim. Izbor vrtnog namještaja također je važan jer se želite udobno smjestiti, a s obzirom na to kako je riječ o vanjskom prostoru poput balkona ili dvorišne terase koja je eventualno i vidljiva drugima važno je i da istakne vaš dobar ukus i talent za dekoriranje prostora.

Ne zaboravite na korisne predmete koji također mogu izgledati kao dekoracija poput zidnog sata koji je nekada davno služio samo za pokazivanje vremena, ali danas ima i značajnu funkciju u dizajnu čak i vanjskih prostora. Svijećnjaci će sami po sebi i preko dana biti odličan dodatak vašoj terasi, a aromatične svijeće po vašem izboru će također učiniti atmosferu posebnom, osobito u večernjim satima.

Učinite boravak na otvorenom dijelu vašeg doma što zabavnijim za oko i ugodnijim za boravak, a sve zanimljive ljetne dekoracije i širok izbor proizvoda za uređenje prostora potražite u poslovnici Home by Ciss. Posjetite nas i ideje će doći same, ako ih već nemate spremne.