Započnite ljetne dekoracije s nekoliko osnovnih sastojaka i eksperimentirajte specijalnim dodirima, ali zapamtite da je manje više!

Ljeto se uvijek vezuje za cvijeće, koje je posvuda, izvana i iznutra.

U ovo doba godine, svi žudimo za svježim promjenama. One nam daju zadovoljavajući osjećaj, čak i ako su to one najmanje. Uostalom, malo promjena će vam goditiovog ljeta.

Ljeto budi dekoratere u svima nama i poziva nas da dovedemo boje vrta i osjećaj novog početka u naše domove.Većina nas cvijeće kombinira s unutrašnjim dekorom, na primjer, putem zavjesa s cvjetnim dezenima, stolnjacima i ostalim komponentama, pa čak i floralno oblikovanim namještajem. Cvjetne posteljine predstavljaju najlakši način da pretvorite svoju spavaću sobu u lijep ljetni dan i ispunite ju predivnim karakteristikama bez trošenja prevelikih novčanih sredstava.

Floralni dekor u blagim bojama predstavlja modernu verziju retro varijanti i cilja nasveone koji vole cvjetne trendove, a vodene i svijetle boje predstavljaju najaktualnije. Investirajte u kuhinjski set, zatim dodajte malo zelenila, nove posude cvijeća, mirišljavo bilje…

Prilikom odluke da osvježite interijer, najvažnije je da ne upadnete u zamku miješanja svega i svačegai shvatite kako jenajbolje kombinirati određene boje, materijale i obrasce, a sve tokako bi konačni rezultat bio savršen..

Ako ste spremniigrati se i riskirati, rezultat može biti očaravajući. Presvucite vašu sofu ili fotelju u oceanske nijanse i tako dajte vašem ambijentu malo morske sofisticiranosti. Plišana fotelja u boji plime, odlično se uklapa uz nijanse tamnog parketa i akcente od bakra, poput ove dekorativne rasvjete.

Cvjetni aranžmani mijenjaju izgled prostora i daju jednu notu elegancije, sofisticiranosti i živostiovisno otome koji buket odaberete. Buket u neutralnim tonovima, može biti odlično uklopljen u tamnu pozadinu i obrnuto.

Vaze su oduvijek bile najraznovrsniji naglasak kućnog dizajna. Najbolje vaze koje se mogu pronaći na svijetu konstantno su funkcionalne, ali pružaju neograničenu estetsku vrijednost tijekom cijelesezone, čak i onda kada vaše omiljeno cvijeće uvene.

Bilo koji dvosjed, trosjed i fotelja izgledaju dosadno bez dekorativnih jastuka.Igrajte se leptirima, pticama, cvijećem. Preselite živopisan i bogat biljni i životinjski svijet na vaše jastuke.

Kada su boje u pitanju birajte one morske ljetne ili pakboje svježeg i zrelog voća. Dopustite ljetu da uđe u vaš interijer, a mi ćemo vam pomoći da na najbolji način kreirate svoju zamisao!