Pustite dašak ljeta u svoj dom i pronađite način da suveniri i slike sa ljetovanja ne ostanu zaboravljeni negdje u ladici.

Ljetom, osim vrućina, dolaze i brojne promjene u našem domu i oko njega.

Ne izlazimo samo iz tamne, slojevite zimske odjeće da bi uskočili u veselije ljetne boje i prozračnije tkanine, nego tražimo i način za osvježenje naših prostorija, za unos mirisa i atmosfere koje povezujemo s opuštanjem i zabavom.

Prilikom odlaska na ljetovanje, pokušajte kupovati suvenire i ukrase koji vas neće samo podsjećati na mjesta koja ste posjetili i iskustva koja ste doživjeli, nego obratite pažnju i na to slažu li se sa već postojećim bojama i izgledom vašeg doma. Na taj način, kad se vratite kući, imati ćete otvorene površine koje zazivaju da upravo na njima izložite svoje dojmove i tragove ljeta, ostavite dojam dobrog ukusa te na dohvat ruke postavite izvrsne pokretače razgovora.

Bez svrhe, suvenir je samo nepotrebna stvarčica. Kada ih kupujete, pokušajte s okrenuti knjigama, antiknim kutijicama u koje možete staviti sve one sitnice koje se lako izgube te prozirnim širokim vazama u koje, osim cvijeća, možete staviti, primjerice bombone ili orašaste plodove.

Također, jastučići ukrašeni motivima zemalja koje ste posjetili uvijek mogu osvježiti vašu dnevnu ili spavaću sobu, a neobičnim začinima koje ste ponijeli sa sobom možete u svoje obroke unijeti podsjetnik na doživljene avanture.

Ako nemate vremena za kupnju suvenira ili ovoga ljeta ostajete kod kuće, posjetite Home by Ciss u samom središtu Zagreba i potražite svoje ljetne dekoracije.