Tijekom vrućih ljetnih dana rijetki imaju previše volje provoditi svoje vrijeme u kuhinji, no ovi zanimljivi savjeti za ljetnu dekoraciju kuhinje pomoći će vam da se u svom kuhinjskom prostoru osjećate što ugodnije.

Prije svega pokušajte unijeti malo živosti u kuhinju. Svjetlije boje zidova i kuhinjskog namještaja poput različitih nijansi crvene, bijele pa čak i tirkizne probudit će vaš zamrli radni prostor kuhinje i zasigurno podići raspoloženje. Odaberite razne dodatke poput posudica za začine i razne namirnice po svom ukusu i stilu i savršeno ih uklopite u novi kuhinjski interijer.

Također, odaberite funkcionalan, ali ujedno i dekorativan kuhinjski pribor s kojim će vam biti užitak kuhati, a istovremeno će izgledati lijepo kada je odložen na policu. Sve više je „in“ posuđe i razni pribor napravljen od bakra, odnosno u imitaciji bakra koji se ponovno vraća u kuhinje. S ljetom se uvijek probude prirodni motivi koji otvaraju prostor za prirodne materijale poput drveta pa imajte to na umu pri postavljanju polica ili odabiru namještaja za vašu kuhinju.

Danas je vrlo popularno kuhanje na otvorenom pa stoga ako imate opciju vlastite natkrivene terase nemojte previše oklijevati. Postavite svoju kuhinju na otvorenom gdje ćete imati dovoljno prostora, ali protok svježeg zraka i okruženje prirode koje će vam vjerojatno dati malo više volje za kuhanje. Ukrasite sve to dekorativnim kuhinjskim predmetima koje možete pronaći u trgovini Home by Ciss. Pustite svojoj mašti na volju!