Iskusite svečariljeta i ukrasite svoj dom novim imodernim dekoracijama s ljetnim motivima.

Home by Ciss ponuda cvijeća učinit će vaš radni, odnosno boravišni prostor ugodnijim, a motivi prirode uvijek će dati određeni dojam svježine bez obzira na nesnosne temperature za ovo doba godine.

Čest je običaj reći kako je tajna uvijek u detaljima, a to pak nije daleko od istine. Opremite svoj dom raznim detaljima i sitnicama koje unose živost, praktičnost i odišu vašom osobnošću.

Dekorativno cvijeće će svakako dati vašem prostoru novu dimenziju, ali isto je tako važno odabrati vazu koja će osim svoje funkcije poslužiti kao zasebna dekoracija. Razne školjke, pijesak, kamenčići i ostali predmeti i materijali koji neodoljivo podsjećaju na more itekako će unijeti opuštenost i skrenuti vaše misli s posla i obaveza na zasluženi odmor i relaksaciju. Žuta boja unijet će tračak sunca u prostoriju u kojoj nema previše svjetla, a ljeto je, pa vam nitko neće zamjeriti ako se poigrate nešto agresivnijim notama.

Svijeće, osobito plutajuće, također su poželjna dekoracija u vašem domu, a ne zaboravite kako one mogu biti i aromatične što vam omogućuje da se, između ostaloga, prilagodite i ljetnim prilikama.

Stvorite pravu ljetnu atmosferu i spremno odgovorite na najnovije izazove modernog uređenja doma uz Home by Ciss.