Millefiori mirisi - profinjenost, elegancija, svježina i dugotrajnost


Mirisan dom - estetsko pravilo br.1

Miris je jedno od prvih stvari koje primjetimo kad uđemo u nečiji dom, ostavlja snažan dojam, ali je od velikog značaja i za same ukućane. Miris doma ima jači utjecaj na nas nego dekoracija, popravlja raspoloženje, smiruju nas i osvježava.

Veliki izbor mirisa za vaš dom ili poslovni prostor možete pronaći u našem salonu. Prije svega preporučujemo najkvalitetnije, a to su profinjeni Millefiori difuzori sa drvenim štapićima za postizanje uvijek mirisnog ambijenta. Štapići se trebaju uroniti u tekućinu kako bi je upili te ih okrenuti. To se ponavlja jednom tjedno.

Karakteristika Millefiori mirisa je prirodno porijeklo esencija, neškodljivost za okolinu i kućne ljubimce te dugotrajnost. Jedno pakiranje je dostatno za ugodan miris vaše kuće cijele godine. Profinjenim mirisima odgovara i elegantan dizajn difuzora koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer.

Odaberite miris koji najviše odgovara vašem ukusu iz bogate Millefiori palete. Vaš dom će uvijek biti ugodno namirisan i opuštajući.

Da se naši metalni ljubimci ne osjete zapostavljeno, Millefiori nudi i mirise za auto, nježne, ali i snažne, istančanih nijansi mirisa. Odaberite svoj!

Osim Millefiori mirisa u ponudi imamo i vrlo sofisticirane mirise Mathilde.