Jesen se obično smatra najkreativnijim dijelom godine koji svojim šarolikim bojama ljeta na odlasku i mirisima zrelih prirodnih plodova jednostavno bude inspiraciju i želju za promjenom.

Prepustite se stoga čarima jeseni i stvorite jedan idiličan jesenski ugođaj u svom domu.

Motivi drveta najčešći su izbor pri odijevanju interijera u jesenje ruho, prije svega jer se nijanse smeđe boje odlično uklapaju s ostalim namještajem i raznim dekoracijama. Drvo je uvijek u trendu i tu teško možete pogriješiti, a ako uz to prostoru dodate i nekoliko ukrasnih predmeta s motivima jeseni dobit ćete jednu posebnu toplinu i romantičan ambijent.

Pustite mašti na volji i poigrajte se bojama jeseni poput smeđe, crvene, žute i svih nijansi izvedenih iz njih, kako na zidovima tako i na raznim tkaninama, prekrivačima namještaja i tepisima. Također, pobrinite se da lake prekrivače zamijenite onim toplijima i mekšima na dodir koji će odlično poslužiti u hladnijim, kišnim danima jeseni, ali isto tako i već vizualno dati osjećaj topline u prostoru.

U prozor stavite elemente poput tipičnih prirodnih plodova za ovo godišnje doba te raznih aranžmana od grana, lišća, žirova i suhih listova kukuruza koje možete sami napraviti ili pak kupiti, a koji će vas stalno podsjećati na ljepote jeseni.

Ako pak nemate inspiracije posjetite poslovnicu Home by Ciss, uvjerite se u širok asortiman nove jesenske kolekcije i zasigurno ćete dobiti ideju za preuređenje svoga doma.