Najluđa noć u godini samo što nije stigla! Uređenje interijera za ovakvu priliku ponekad je iscrpljujući zadatak. Najveći problem je nedostatak inspiracije. Bez obzira na to je li riječ o pripremanju kućne zabave ili proslavi u hotelu, restoranu ili nekom drugom objektu, novogodišnja zabava zaslužuje malo sjaja u pravom smislu riječi.

Osim kovanja planova za budućnost, proslava novogodišnje večeri izvrsna je prilika za sve one koji žele pokazati svoje vještine uređivanja prostora. Iskoristite, stoga, bogatu ponudu Home by Ciss trgovine i na vrijeme naručite odabrane dekoracije.

Sjajne božićne kuglice ne moraju biti rezervirane isključivo za bor; spojite dvije, tri ili čak 5 u nizu i načinite jedinstvenu dekoraciju. Možete ih zakvačiti za strop i jednostavno pustiti da vise. Nabavite zlatne, crvene ili šarene božićne kuglice raznih veličina kojima ćete brzo i jednostavno urediti svaki prostor.

Dekorativnu rolu crvene ili zlatne boje možete zakvačiti na zavjese ili okvire od prozora i vrata. Ne zaboravite na led-micro lampice koje će također pridonijeti svečanijoj, ali opuštenoj atmosferi. Po najpovoljnijim cijenama web shopa Home by Ciss naručite led lampice s više od 700 komada i učinite novogodišnju noć jedinstvenom!

Za posebnu romantičnu atmosferu tu svjetleći lanci od međusobno povezanih srceta ili zvjezdica. Priuštite vašoj boljoj polovicu najljepšu proslavu novogodišnje večeri uz najljepše dekoracije, koju će zasigurno pamtiti zauvijek!