Udahnite novi život vašem domu!

Već male promjene u prostoru, poput nove nijanse boje, ukrasnog detalja, ponekog komada namještaja, novog rasporeda u sobi i slično, mogu biti dovoljne da osvježe naš svakodnevni prostor u kojem boravimo.

U svoj životni prostor unesite vedrinu. Komadni namještaj gotovo nikada nije ni izlazio iz mode, i postoji već stoljećima u interijerima.

Komadni namještaj može posve promijeniti prostor – tek jastučići, deka ili zavjese s uzorkom pruga razbit će monotoniju i učiniti dom dinamičnim, razigranim, maštovitim i veselim.

Pastelne boje kombinirane s bijelom donijet će svježinu u prostor, dok će ga jarke ili tamnije boje učiniti dramatičnijim. Proljetni ugođaj u domu doprinijet će tople boje i prirodni materijali, ali i neki jednostavni detalji, kao primjerice, cvjetna deka ili prekrivač, razbacani ukrasni jastučići na drvenom podu, te neke dekoracije poput elegantnog svijećnjaka.

Regali, vitrine, stolići od masivnog i mango drveta, taburei od tikovine također mogu biti dobra opcija za željenu promjenu.

Pored toga, svi predmeti donose dah svježine u svaki dom, stvarajući prostor koji je udoban i topao. Možete sjediti i opustiti se i uživati u stilu i udobnosti, diveći se dizajnu ovih vedrih komada namještaja.

Pronađite inspiraciju i izbor elemenata kojima ćete osvježiti vaš dom!