Pripreme za novogodišnje slavlje pored pripreme bogatog stola i odabira najboljih pjenušaca, obavezno uključuju i prigodno uređenje doma kako bi ugođaj novogodišnje noći bio savršen. Home by Ciss iz svoje ponude izdvaja širok izbor dekoracija s novogodišnjim motivima koje će vam pomoći da stvorite onu veselu i razigranu atmosferu u vašem domu i uđete u novu 2018. godinu u idiličnom raspoloženju.

Ako pak želite upotpuniti dio inventara na vašem blagdanskom stolu, ovdje ćete također pronaći čaše, vrčeve, svijećnjake i svijeće te pribor za jelo, stolnjake i druge kreativno izrađene artikle s kojima će uobičajeno slavlje pretvoriti u ekskluzivno događanje o kojem će se još dugo pričati. Ne dopustite da novogodišnja proslava bude tek formalno okupljanje, već si dajte malo oduška, prepustite mašti na volju i iznenadite svoje društvo dekoracijama na kojim će vam svi zavidjeti.

Posjetite Home by Ciss poslovnicu ili pak pretražite online katalog proizvoda i odaberite savršene novogodišnje dekoracije s kojima definitivno nećete pogriješiti.

Blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu želi Vam Home by Ciss, vaš vjerni partner u uređenju interijera za baš svaku prigodu.