Biranje poslovnih poklona s kojima ćete impresionirati i razveseliti svoje poslovne suradnike i radne kolege nikada nije bilo jednostavnije uz ponudu trgovine Home by Ciss.

Odaberite između širokog izbora poklona namijenjenim poslovnim i stručnim suradnicima s kojima jednostavno nećete moći pogriješiti.

Poslovni pokloni iz našeg asortimana oduševit će vas kreativnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a naše ljubazno osoblje pobrinut će se da u konačnici iz trgovine izađete zadovoljni i nasmijani, s idealnim poklonom u ruci. Uz jedinstven dizajn poslovni paketi koje imamo u ponudi su i ujedno i funkcionalni pa neće samo tako završiti zaboravljeni u nekoj kutiji na polici.

Ostavite upečatljiv dojam na vaše poslovno društvo i pobrinite se da baš svi uživaju u poklonima koji će ih podsjećati na vas tijekom cijele godine. Čak i ako nemate ideje i inspiracije s čime počastiti vaše partnere i kolege, dovoljno je da posjetite Home by Ciss gdje ćete sigurno naći nešto po vašem, odnosno ukusu vaših suradnika.

Budite originalni i maštoviti i dopustite da vam u tome pomogne vaš Home by Ciss – centar dekorativnih predmeta.