S prvim tragovima jeseni dolazi i vrijeme kada je poželjno da u svoj dom unesete malo topline i pravog jesenskog duha.

Ukrasite svoj dom raznim dekorativnim predmetima s motivima i bojama jeseni kako biste postigli taj jedan sklad prirode i vašeg interijera.

Iskoristite prirodne ukrase poput bobica vinove loze, zrna kukuruza ili čitavih bundeva, pa čak i bundevinih sjemenki, koje će se dugo održati u postojećem stanju, a istovremeno dati vašem prostoru jednu ugodnu jesensku notu. Vjenčić na ulaznim vratima koji može biti kombinacija šarenog suhog lišća, grančica i raznih plodova jeseni vašim će gostima već po dolasku pružiti savršenu dobrodošlicu i dati im tračak onog domaćinskog ugođaja.

Poigrajte se s bojama, s njima ne možete pogriješiti. Dovoljno je da prošetate do obližnjeg parka ili šume i sasvim sigurno ćete dobiti inspiraciju za preuređivanje svog doma. Birajte između široke palete toplih i neutralnih boja poput boje drveta koja će se savršeno uklopiti u prostor uređen po jesenskom štihu.

S obzirom na to kako je jesen vrijeme organizacije i pripreme za hladne dane, ne preporučuje se baš pretjerivati s brojnim komadima namještaja koji će zagušiti prostoriju. Pustite neka sitnice budu te koje će dočarati pravu atmosferu ljeta na odlasku. Također, svijeće su odličan način kako unijeti toplinu u svoj dom. Šarene svijeće u neobičnim svijećnjacima s motivima jeseni definitivno će učiniti prostor ugodnijim za boravak, čak i kada ne gore.

Novu jesensku kolekciju dekorativnih predmeta možete potražiti i u Home by Ciss poslovnici gdje ćete zasigurno naći nešto po svom ukusu i ne dopustite da vas tmurni jesenji dani iznenade.