Izaberite idealan poslovni poklon iz asortimana naših proizvoda i razveselite vaše poslovne suradnike i kolege.

Pokloni ne smiju biti preskupi, ali ni prejeftini, treba biti smislen, ako je potrebno duhovit, a na kraju svega treba biti znak pažnje!

Poslovni pokloni predstavljaju značajno mjesto u samoj poslovnoj kulturi i dobar uvod za uspostavljanje odličnih poslovnih odnosa. Pokloni koji se uručuju govore o Vama i poštovanju koje ukazujete poslovnom partneru, i zapravo prezentira poduzeće poslovnim partnerima. Iskoristite naše poslovne poklone za učvršćivanje poslovnih odnosa. Izvjesna doza elegancije neophodna je kad su u pitanju pokloni u profesionalnom odnosu: kemijske, kvalitetne olovke ili planeri uvijek dolaze u obzir. Uz ovakav poklon obvezno ide podsjetnica!

Bogat izbor poizvoda garanitra ponudu za sve ukuse i namjene. Promotivni poslovni pokloni za Vaše poslovne suradnike kao i pokloni za vrste promocija su u našoj stalnoj ponudi. Posebno izdvajamo:

Pribor- Novčanici, remeni, razni etuiji, kožni planeri, pribor za putovanja, reklamne kemijske, reklamni upaljači.

Uredske stvari – Stolni ili zidni sat, uredski pribor, maleni globusi,uredske šalice za kavu, čaj ili neka druga pića, pepeljare, male svjetiljke za stol.

Duhanski pribor - upaljači, tabakere i sl.

To su pokloni koje svako voli dobiti jer upravo male sitnice daju najbolje efekte! Ako ste u potrazi za originalnim poslovnim poklonima Home by Ciss je idealno mjesto za vas!