Udahnite prostoru svježinu u ovim vrelim ljetnim danima koji su pred nama!

Ne trebate potrošiti mnogo novca da bi prostor dobio novi izgled, sve što trebate napravitije da sklonite "teške zimske" detalje i zamijenite ih malim, šarenim, živahnim sitnicama koje će unijeti razigranost u vaš dom.

Unesite vedrinu ljeta u svoj dom pomoću jarkih boja, dekorativnih detalja od školjki, kamenja, cvijeća, voća ili povrća. Koristite moderne,prirodne materijale i tako oplemenite prostor.

Dekoracijama možete upotpuniti svoj dom i “zamaskirati” one male nesavršenosti u prostoru ili na namještaju. Dekoracije su odličan način da izrazite svoju osobnostidate vlastitipečat vašem domu.

Koristite cvjetne i biljne motive na dekorativnim tkaninama, prostirkama, jastučićima i prekrivačima, jer oni dominiraju u prirodi i kao takve ih treba imati i u svom domu. Takvi motivi osvježavaju prostor i unose osjećajrascvjetale prirode.

Dekorirajte prostorije cvijećem, postavite vazu sa svježim cvijećem na stol blagovaonice, stolčiću dnevnom boravku, na police ili komode. Kombinirajte cvijeće s prirodnim materijalima kao što su pijesak i kamenčići.

Odlični dekorativni predmeti su ogledala koja svojim prisustvom mogu optičkipovećati prostor ili ga dodatno osvijetliti. Ogledalo može biti sastavljeno od manjih komada, slično mozaiku,tako da predstavlja pravo umjetničko djelo.

Da upotpunite ljetni izgled vašeg doma unesite i dašak mora. Školjkama ukrašeni predmeti idealno će vam poslužiti u ovu svrhu. To mogu biti lampe, romantični okviriza slike, ogledala ili vaze.

Uredite terasu i balkon , raznovrsno cvijeće stvara prelijep kolorit koji se vizualno prenosi u unutrašnji prostor. Jedinstvo prirodnih elemenata eksterijera i razigranih dekorativnih detalja interijera stvarasavršenu kompoziciju i čini takav prostor ugodnim za boravak, odmor i uživanje.