Topli i sunčani dani su pred nama, a to najčešće znači i da je vrijeme za veće ili manje promjene u našim stanovima!

Za dašak proljeća u domu dovoljno je da se riješite zimskih stvari, razmaknete zavjese i pustite proljeće u svoj dom.

Za dašak proljeća u domu dovoljno je da se riješite zimskih stvari, razmaknete zavjese i pustite proljeće u svoj dom.

Dodate li tome još i pokoju prigodnu dekoraciju, novi sloj boje na starom komadu namještaja ili jednostavno napravite novi raspored u prostoriji, proljetni look je zajamčen.

Nakon beskrajnog promišljanja i planiranja izgleda životnog prostora, zar ne bi bilo sjajno sve si to vizualno predočiti prije konačne kupnje?

Često koriste malobrojne dekoracije u obliku svijeća koje prostoru daju toplinu ili pak vaze sa svježe ubranim ili kupljenim cvijećem. Vaze s biljkama također su svojevrstan nenametljivi ukras koji se u skandinavskom dizajnu često primjenjuje.

Što su u kuhinji začini, to je u dnevnoj sobi završni dekor. Iako postoje neki dobro poznati i provjereni detalji i ukrasi , dekorom se uvijek može i eksperimentirati, osobito ako tražite način kako prostor učiniti jedinstvenim i neponovljivim. Odličan su odabir vaze i svijećnjaci od prozirnog stakla i jednobojne keramike, dok će u rustikalnom stilu bolje izgledati posude i vaze od gline, mjedi, neobrađenog drva, karirani uzorak i slično.

Ponekad je dovoljan tek jedan predmet da i najjednostavniji interijer zasja novim sjajem, na primjer žarko žuti sat na zidu ili pak crvene zdjele neobičnog oblika. Kako biste zaokružili cjelinu, svakako odaberite dobar tepih.

Dekoracije imaju moć da potpuno izmjene iskustvo i doživljaj prostora. Posjetite naš izložbeni salon i izaberite dekoraciju za dnevni boravak koji će odgovarati vašem ukusu i karakteru.