Prvi jesenski dani samo što nisu došli, stoga smo vam u trgovini Home by Ciss priredili novu jesensku kolekciju dekoracija u kojoj ćete zasigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Zaogrnite svoj dom prigodnim jesenskim ruhom idealan za kombiniranje raznih boja poput smeđe, žute, crvene, pa i tamnijih nijansi narančaste koje simboliziraju dolazak jeseni i krošnje te „pod-krošnje“ okupane šarenilom prirode na odlasku. Smeđa boja, boja jeseni, daje osjećaj topline i mekoće, stoga je važno da prostor u kojem boravite s dolaskom hladnijih i kišnih dana uredite kako bi se osjećali što ugodnije.

Poigrajte se interijerom vašeg doma do najsitnijih detalja i stvorite si ugodan prostor koji će se tako savršeno prilagoditi vašem rujanskom raspoloženju. Motivi vina, grožđa, češera, kukuruza, kestena i drugih plodova i proizvoda tipičnih za ovaj dio godine poslužit će vam kao idealan vizualni uvod u novo godišnje doba.

Birajte između iz širokog asortimana kvalitetnih i kreativnih dekoracija poput vaza, fenjera, svijećnjaka, zdjela, košara i ostalih dekorativnih predmeta u Home by Ciss ponudi po pristupačnim cijenama. Nemojte oklijevati već posjetite poslovnicu Home by Ciss – jedino mjesto gdje vas jesen ne može iznenaditi.