Blagdanski stol jedno je od najvažnijih mjesta u vašem domu, jer se upravo ondje okuplja obitelj i prijatelji oko ukusnih delicija i kuhanog vina, stoga je potrebno ukrasiti ga na jedinstven i poseban način.

Pri dekoraciji blagdanskog stola potrebno je istaknuti svečanost same prigode dekoriranim stolnjakom i nadstolnjakom te najboljim „beštekom“ kojeg čuvamo za posebne prilike. Svijećnjak na stolu ostavit će dojam elegancije, a plamen svijeće djelovat će umirujuće i opuštajuće, a uz to možete postaviti i razne prirodne ukrase poput grančica masline, bora i zapravo raznog zimzelenog bilja koje vam dođe pod ruku. Također, odaberite ili sami izradite ubruse koji mogu biti tematski prilagođeni božićnoj atmosferi ili dodatno personalizirani tako što ćete na svakom od njih istaknuti ime osobe koja će sjetiti za tim mjestom.

Odaberite dekorativne vjenčiće i razne druge aranžmane, poigrajte se božićnim ukrasima za bor se eventualno mogu iskoristiti i za ukrašavanje stola, no nikako ne zaboravite da je uživanje u hrani i dobrom društvu prvotna namjena blagdanskog stola, pa stoga treba ostaviti dovoljno prostora za posluživanje slasnih zalogaja.

Ideje i inspiraciju, ali i posebno izrađene dekoracije kojima ćete svojim gostima i ukućanima prirediti savršeno ukrašenu blagdansku trpezu, možete pronaći u poslovnici Home by Ciss gdje vas očekuje velik izbor božićnih ukrasa po povoljnim cijenama. Posjetite nas i pronađite unikatne božićne dekoracije po vašem ukusu.