Dani koji dolaze idealni su za osvježenje doma. Uz mala financijska ulaganja te dodatni trud, učinite svoj dom ljepšim i prozračnijim.

Ukrašavanje doma cvijećem najlakši je način da unesete malo radosti i živosti u svoj interijer!

Proljeće se općenito doživljava kao vrijeme rasta i obnove novog života, savršeno vrijeme za početak uređenja interijera i stvaranje potpuno novog i osvježavajućeg izgleda.

Prozračnost, lakoću i svježinu koja nas okružuje u prirodi unesimo i u svoje domove kako bismo dobili potpuni proljetni ugođaj. Prije svega riješimo se nepotrebnih stvari koje su se nagomilale tijekom zime, a koje nam smetaju i zagušuju prostor.

Paletu proljetnih boja možete unijeti u svoj dom i drugim dekorativnim elementima kao što su zavjese, zidne tapete, jastučići, stolnjaci i drugo. Nabavite porculansko posuđe u proljetnoj varijanti i cvijeće, cvijeće na sve strane!

U modu opet dolazi umjetno cvijeće u stilu baroka, a nazad se također vraća i suho cvijeće. Svaki cvijet ima svoju zanimljivu priču. Umjetno cvijeće možemo uključiti u bilo koji minimalistički ili barokni ambijent.

Oslikajte proljeće u svom domu umjetnim cvijećem u kombinaciji bijele i zelene boje. Vaze s oštrim rubovima možete omekšati s nečim okruglim. Nikada ne upotrebljavajte dekoracije od ukrasnog cvijeća kako bi prikrili neke nedostatke. Umijetno cvijeće možete odabrati u raznim bojama, ovisno o interijeru. Stavite cvijeće u šarene vaze na podove i stolove. Kao i cvijeće, u velike prozirne zdjele možete staviti voće poput limuna, limete i naranči, što će donijeti i predivan miris u prostoriju.

Uz našu novu proljetnu kolekciju umjetnog cvijeća i dekorativnih detalja udahnite svom domu proljetni dah, žive boje i puno pozitivne energije. Dođite u Home by Ciss gdje vas čeka kolekcija Proljeće 2017.