Uskrs je pred vratima i pravi je trenutak za ukrašavanje cijelog doma u uskršnjem štihu. Obojite svoj dom različitim bojama i ukrasite ga uz mnogo mašte i radosti!

Ispunite dom srećom i čarolijom praznika tako što ćete pronaći najljepšu uskršnju dekoraciju za svoj dom!

Ukoliko imate goste očekuju vas elegantne, originalne, pa čak i moderne dekoracije, dok za najmlađe pripremite pravu uskršnju zabavu.

Šarena jaja, uskršnji zečevi, gnijezda od trave ili sijena, rascvjetane grane drveća, cvijeće, mahovina samo su neki od standardnih ukrasa koje podrazumjevamo za Uskrs i uvijek su dobrodošli kao dekoracija. Tu su i uskrsne dekoracije u obliku pisanica, proljetnog cvijeća, domaćih životinja, te svega što najavljuje proljeće i vrijeme buđenja prirode. I naravno pregšt boja. Šareno ili jednostavno, jarko ili pastelno – za Uskrs nema dizajnerskih pravila.

Također, veoma važni detalji su posuđe i zavjese, koji bi trebali biti u bijeloj ili nekoj drugoj svjetloj boji, što će na još jedan način dočarati dolazak proljeća. Ako želite ukrasiti ulaz u svoj dom i dočekati goste kako dolikuje, onda je pravo rješenje za to vijenac od svježih grančica i pažljivo biranog sezonskog cvijeća, pomoću kojeg ćete na jednostavan način ukrasiti vrata vašeg doma. Prepustite se mašti i još jedan praznik učinite posebnim.

Dođite u Home by Ciss gdje vas čeka nova kolekcija dekoracija za Uskrs i ukrasite svoj dom i ukrasite ih prelijepim uskrsnim dekoracijama!