Maštovite, elegantne ili moderne? Izaberite najljepšu i najzanimljiviju dekoraciju vašeg doma za Uskrs!

Neka se i u uređenju doma osjeti radost Uskrsa!

Najveći kršćanski blagdan Uskrs je pred vratima i pripreme za blagoslov hrane i okupljanje obitelji i prijatelja oko subotnjeg i nedjeljnog stola su uvelike počele.

Ispunite dom srećom i čarolijom praznika tako što ćete pronaći najljepšu uskršnju dekoraciju za svoj dom! Ukoliko imate goste očekuju vas elegantne, originalne, pa čak i moderne dekoracije, dok za najmlađe pripremite pravu uskršnju zabavu. Ukrasite jaja u različitim bojama i osvežite svoj dom svečanom i neobičnom uskršnjom dekoracijom!

Zumbuli, narcisi, rascvijetale grane voćki ili mimoze u vazi, svilene trakice pastelnih boja, rafija, slama u košarici, spletena girlanda... sve to može pomoći da dani oko velikog blagdana budu još ljepši i veseliji. Zanimljive boje za jaja nisu neophodna dekoracija za Uskrs - ako želite da vaš dom izgleda autentično tokom praznika!

Nabavite vjenčiće, gnjezda za jaja od grančica, drvene kutije koje mogu biti držači za jaja, okvire koji mogu postati atraktivna dekoracija koju možete upotrebiti za fotografiranje. Također možete nabaviti svijećnjake, keramičke figurice, posude koje mogu odlično da posluže kao dekoracija.

Ovaj Uskrs može biti odlična prilika da primijenite neke principe ovog stila u svom domu i pri dekoraciji.