Proljeće sa sobom nosi sve svoje raskošne čari – prekrasne boje i cvrkut ptica, lijepo vrijeme i toplo sunce. S obzirom na to kako trenutno dane moramo provoditi kod kuće, nema boljeg načina da iskoristimo to vrijeme nego uređujući proljetni vrt – vlastitu malu oazu puno cvijeća uz isprepletanje cvrkuta ptica i neodoljivih mirisa.

Home by Ciss spremno je dočekao novo godišnje doba i navukao prekrasno proljetno ruho u svoje trgovine. Tako možete pronaći različiti dekor kojim ćete svoj vrt zaista pretvoriti u proljetnu oazu ljepote i rapsodije. Elegantnim i modernim vazama tamnijih boja stvorit ćete odličnu protutežu svom zelenilu koje Vas okružuje, a ako odaberete više boho stil, naglasak ćete staviti na zemljane tonove i prirodne ljepote. Naravno, fokus neka bude i na obliku takvih vrtnih elemenata jer će isti značajno doprinijeti samome dojmu!

Raznorazni detalji poput skulptura, jastučića i prekrivača, ali i komadnih namještaja kao što su garnitura i paviljon, dodatno će podignuti dizajn vrta – pokušajte tu paletu detalja i namještaja prilagoditi cijelom okruženju biljaka i cvijeća kako bi iste dobile naglasak na svoju ljepotu dok na specifičan način komplementiraju Vašem odabiru dizajna i uređenja.

Budite kreativni dok odabirete proljetne dekoracije kojima ćete začiniti Vaš vrt i pretvoriti ga u jedinstveno mjesto za uživanje u prirodi i njenoj ljepoti – odaberite zanimljive detalje tegla i vaza, poigrajte se dizajnom dasaka i rasporedom boja cvijeća, a kada smjestite detalje na njihovo savršeno mjesto, poigrajte se odabirom garniture, jastučića i idealnim dizajnom stola, te uz asortiman Home by Ciss stvorite savršenu proljetnu oazu za uživanje!