Napravite proljetne dekoracije koje će osvježiti vaš dom. Dajte mašti na volju i budite kreativni. Nedostaje li vam inspiracije, tu smo mi da je probudimo. Predstavljamo vam neke od ideja s kojima možete kreirati predivan proljetni dekor i dodati magičnu atmosferu dugo očekivanim danima!

Proljeće je i službeno stiglo, a dani su dulji, pa ste vjerojatno dobili volju pospremiti dom i osvježiti ga novim dekoracijama.

U našim trgovinama lako ćete naći najrazličitije sitnice i manje komade namještaja za uređenje, a nekima od njih unijet ćete dašak proljeća i u svoj dom.

Ukoliko razmišljate o kupovini nekog manjeg komada namještaja (fotelja, lampa, tepih) svakako neka bude u bojama proljeća (žuta, zelena, crvena, ljubičasta i narančasta..) Prostor će osvježiti, a Vi ćete se osjećati vrlo zadovoljno.

Stolove možete ukrasiti ptičicama, vazama, lučicama i svijećnjacima, zidove ukrasima, slikama ili satovima, a krevete jastucima ili prekrivačima.

Proljeće u kuhinju lako je dozvati uz samo nekoliko detalja. Dodajte samo poneki žuti detalj (tanjuri, kuhinjske krpe, šalice za kavu, podmetač), stavite vazu punu cvijeća ubranog s livade i vidjet ćete kako atmosfera postaje ugodnija.Male raznobojne vaze možete staviti na prozorske klupe, stol ili radnu ploču.

Slike s motivom cvijeća izvrsne su za zidove u svakoj prostoriji, a ako one nisu vaš prvi izbor, možda će pravi odabir biti neki zgodni zidni sat.

Vrlo lako proljetni ugođaj postižemo i u kupaonici. Kupovinom novog čupavog tepiha žarke boje te pokojeg ručnika u nijansi te boje prostor će se vrlo brzo pozitivno promijeniti.

No i izvan doma možete dočarati dolazak proljeća, i to tako da na ulaznim vratima objesite cvjetni aranžman ili stavite tepih za noge u intenzivnim bojama i različitih uzoraka.

Poigrajte se bojama jer ovo godišnje doba Vam to svakako dozvoljava.