Zlatna je također boja sunca i na neki način simbolizira ponovno rođenje, pa je tako i logičan izbor za iščekivanje nove kalendarske godine koja je pred nama.

Važno je da se u svome domu osjećate ugodno tijekom blagdana, stoga jeHome by Ciss za vas pripremio nevjerojatno bogat asortiman božićnih ukrasa i dekoracija, kako u zlatnoj, tako i u ostalim bojama koje će savršeno upotpuniti božićnu atmosferu.

Odaberite božićna drvca raznih veličina i oblika te kreativne ukrase za bor s kojima ćete i ovog Božića imati najbolje ukrašen dom. U našoj ponudi pronaći ćete i veliki izbor jaslica i raznih figurica, lampice u širokom spektru boja, vjenčiće i druge aranžmane te ostale prigodne božićne dekoracije.

Posjetite našu poslovnicu ili pregledajte detaljan asortiman božićnih dekoracija iz udobnosti vašeg naslonjača, putem našeg novog web shopa na https://www.homebyciss.com. Bez obzira tražite li inspiraciju ili savršenu dekoraciju, detalj kojim ćete upotpuniti blagdanski ugođaj ili potpunu dekoraciju doma, ovdje ćete zasigurno pronaći nešto po svom ukusu.